Lioniksi tuleminen

 

Paikallista vapaaehtoistyötä, joka vaikuttaa

Juuri nyt lionit pyrkivät parantamaan paikkakuntiaan tekemällä vapaaehtoistyötä eri puolilla maailmaa. Kokoonnumme suunnittelemaan paikallista projektia. Sponsoroimme kansainvälistä nuorisovaihtoa. Viemme puhdasta juomavettä syrjäiseen kylään. Me rakennamme, jaamme, korjaamme ja pidämme hauskaa.

Meillä on paikallisia klubeja, joissa jäsenet tapaavat kasvotusten. Kyberklubeja, jotka kokoontuvat verkkopalvelussa. Ja intressiryhmäklubeja, jotka voivat perustua ammattiin, harrastukseen tai mihin tahansa teille tärkeään. Jokainen klubi vastaa jäsentensä tarvetta auttaa tukemaan paikkakuntaa – saman tien.

Liity kansainväliseen vapaaehtoistyöntekijöiden ja ystävien verkostoon

Lionit ovat palveluhenkisiä miehiä ja naisia, jotka ovat kiinnostuneet paikkakuntiensa parantamisesta tekemällä vapaaehtoistyötä. Meissä on yhtä lailla nuoria, perheellisiä ja suurten ikäluokkien edustajia. Lioniksi ryhtyminen tarkoittaa ryhtymistä aktiiviseksi vapaaehtoistyöntekijäksi, arvostetun kansainvälisen järjestön jäseneksi, paikkakunnan johtajaksi ja puutteenalaisten ystäväksi. Lue lisää toiminnastamme.

Jäseneksi liittymiseen on monia syitä. Lionina

  • Autat paikkakuntalaisia ja saat arvokkaita taitoja.
  • Vaikutat ihmisten elämään paikallisesti ja kansainvälisesti.
  • Opit johtajaksi – ja johtamaan arvostettua järjestöä.
  • Verkostoidut liike-elämän ihmisten kanssa paikkakunnalla ja kaikkialla maailmassa.
  • Saat lisää voimaa elämään ja pidät hauskaa.

Kehityt ihmisenä ja ammattilaisena. Ja tiedät, että tekemäsi vapaaehtoistyö on arvokasta ja arvostettua.